CISOLAR-2018 — 7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі

  • Рубрика записи:События

ВИЭ - CISOLAR-2018 - 7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі

З 11 по 13 квітня 2018 р. у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (Київ) пройде наймасштабніший у регіоні галузевий бізнес-захід, присвячений індустрії сонячної енергетики – 7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі CISOLAR-2018 KYIV.

CISOLAR — це головна подія ринку сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі, де провідні гравці традиційно презентують найновіші технології та рішення для галузі сонячної енергетики, а також діляться досвідом реалізації найуспішніших PV проектів.

CISOLAR є глобальним галузевим комюніті, учасників якого об’єднує інтерес до побудови та розвитку успішного бізнесу у сфері відновлюваної енергетики та бажання зробити світ кращим.

За останні сім років CISOLAR підтвердив свій статус наймасштабнішої події у сфері сонячної енергетики Центральної та Східної Європи, що слугує ефективною комунікаційною платформою для ключових гравців галузі, девелоперів та інвесторів. Саме на CISOLAR народжуються нові проекти та укладаються багатомільйонні контракти.

Участь у CISOLAR традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку інвестиційних енергетичних проектів у регіоні, зокрема, в Україні.

Цього року CISOLAR-2018 працюватиме у 3-денному форматі. 11 квітня проходитиме конференція, 12-13 квітня відбуватиметься виставка. На виставці будуть представлені продукція та сервіси від ключових гравців глобального ринку сонячної енергетики та місцевих компаній.

Протягом трьох днів на CISOLAR-2018 будуть представлені та обговорені останні законодавчі зміни та ініціативи в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи в контексті глобальних змін світової енергетичної карти та останніх технологічних досягнень. В центрі уваги будуть останні тенденції на ринку рішень для зберігання електроенергії, які є основою для подальшої активної експансії відновлюваних джерел енергії.

Технологічна частина заходу також буде представлена сонячними рішеннями для промислового сектору, комунального господарства, а також приватних домогосподарств.

Важливою складовою частиною CISOLAR-2018 стане Tech Energy Competition — конкурс CISOLAR AWARDS, який визначить найкращі проекти сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі.

Під час CISOLAR-2018 також відбудеться сесія зустрічей B2B за попередньо затвердженим розкладом.

Традиційно CISOLAR-2018 представить потужний блок програми, присвячений фінансуванню проектів.

Лінійку спікерів CISOLAR-2018 представлятимуть перші особи галузі, топ-менеджери та власники компаній, які вже зробили свій вагомий внесок у розвиток сонячної енергетики на світовому рівні.

Цьогорічний захід буде включати в себе комплекс навчальних семінарів для малих підприємців та домовласників, які будуть присвячені рішенням у сфері сонячної енергетики, які дозволять не лише зменшити рахунки за енергоресурси, але і почати власний стабільний бізнес.  

Організатором CISOLAR є Центр Іноваційного Бізнесу.

Станьте учасником CISOLAR та приєднуйтесь до всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сонячної енергетики, постачальників найсучасніших технологічних рішень у сфері енергоефективності — особистостей, які своєю діяльністю та досягненнями пишуть нову сторінку розвитку енергетичної галузі.

CISOLAR продовжує активно зростати. У 2018 р. учасниками події стануть понад 50 авторитетних спікерів, понад 500 делегатів та 100+ експонентів з 30 країн.

Майбутнє починається тут!

Офіційний сайт CISOLAR 2018: www.cis-solar.com