Виставка Eco Drive 2017 — ключова подія в галузі електричного транспорту

  • Рубрика записи:События

Hi-Tech - Виставка Eco Drive 2017 - ключова подія в галузі електричного транспорту

II МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА ECO DRIVE 2017

Екологічний транспорт та інфраструктура електричних транспортних засобів

Заходи команди Eco Drive стали традиційним місцем збору представників світу електричного транспорту та масовими заходами для любителів активного способу життя, а також представників ділового та спортивного світу.

Виставка Eco Drive 2017 – ключова подія в галузі «електричного транспорту», доступний майданчик для обговорення ініціатив з розвитку та інвестування в «зелений» транспорт, обміну досвідом і технологіями, укладання ділових контрактів.

Мета виставки Eco Drive 2017 – популяризація ідеї екологічно чистого та економічного виду транспорту, визначення стратегії його розвитку в міських умовах, а також обговорення питань успішного функціонування і розвитку транспортного потенціалу України.

Hi-Tech - Виставка Eco Drive 2017 - ключова подія в галузі електричного транспорту

Це прекрасний шанс для вибору товару або послуги для клієнтів, які бажають побачити всі можливі пропозиції на одному ресурсі, що значно заощадить час і кошти, отримати консультації по кредитуванню «зеленого транспорту» від провідних банків України. А для виробника – можливість представити свої товари і послуги кінцевому споживачу, а також знайти ділових партнерів серед українських та зарубіжних гравців ринку електричних транспортних засобів.

Виставка Eco Drive 2017 буде проходити одночасно з виставкою мотоциклів – MotoBike, виставкою велотехніки – BikeExpo і виставкою спорту і активного відпочинку – ActiveSport, а також низкою заходів.

Одночасне проведення чотирьох виставок – це ЄДИНИЙ МАСОВИЙ ЗАХІД з більш ніж 30 000 любителів активного способу життя, а також представників ділового та спортивного світу.

Організатор виставки Eco Drive

ТОВ «Еко Драйв» вул. Щербакова 45-А, 04111, Київ, Україна

+38 (063) 741 16 71 (Світлана)

+38 (093) 306 00 36 (Олексій)

dekhtiarsvetlana@gmail.com

bazileev.aleksey@gmail.com

ecodrive.expo.2016@gmail.com

http://ecodrive.ua