Пройшло друге засідання Клубу Альтернативної Енергетики — Як отримати кредити та гранти під проекти альтернативної енергетики

  • Рубрика записи:События

ВИЭ - Пройшло друге засідання Клубу Альтернативної Енергетики - Як отримати кредити та гранти під проекти альтернативної енергетики

26 січня 2017 року у затишній французькій атмосфері ресторану «Тре Франсе» пройшло друге засідання Клубу Альтернативної Енергетики в форматі бізнес-сніданку. Спікерами засідання виступили представник ЄБРР, старший комерційний експерт програми USELF Олексій Романов і керівник сектора енергетики та навколишнього середовища програми розвитку ООН Сергій Волков.Тема заходу: «Як отримати кредити та гранти під проекти альтернативної енергетики».

Варто відзначити, що наші запрошені спікери підготували дуже цікаві, інформативні доповіді, які сприймалися учасниками з помітним інтересом. Серед запрошених були представники різних сфер бізнесу і міст України. Доповіді викликали великий резонанс та активність серед учасників, які отримали відповіді на всі запитання по нюансам отримання кредитування та грантів.

В цілому, друге засідання Клубу Альтернативної Енергетики вийшло дуже цікавим і інформативним, як для спікерів, так і для учасників клубу. Всі залишилися задоволені спілкуванням у неформальній обстановці та обговоренням цікавих питань в колі бізнес-партнерів.

Бізнес–сніданки Alternative Energy Club проводяться один раз на місяць у рамках підготовки до Тижня альтернативної енергетики, який відбудеться 13-16 березня 2017 року в Україні та збирають цільову аудиторію, серед якої власники, керівники та топ-менеджери компаній, що діють у сфері відновлювальних джерел енергії. Бізнес-сніданки стосуються тем альтернативної енергетики: сонячної енергетики, біоенергетики, вітроенергетики та альтернативної енергетики в ЖКГ.

Подробную информацию смотрите на сайте: aew.com.ua

Читайте также: Alternative Energy Week — 13-16 марта 2017 года — Неделя Альтернативной Энергетики, Украина